Belugalinssit kaalilla, omenalla ja cheddarilla,

Valmista herkullinen salaatti pääruoaksi tai lisäkkeeksi belungalinsseistä, lehtikaalista, punakaalissta, omenasta sekä cheddarjuustosta.

  • Aika: 20min
  • Määrä: 4

Tee näin:

Tee näin:

  1. Kypsennä belugalinssit ohjeen mukaan.<

  2. Poista lehtikaalista varsi ja revi lehdet palasiksi. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi ja viipaloi omena. Paista lehtikaali, punakaali ja omenat oliiviöljyssä. Viipaloi cheddar-juusto paloiksi

  3. Sekoita linssit kaalien ja omenan kanssa ja ripottele päälle cheddar juustoa.

Ainesosat
  • 3 dl belugalinssejä
  • 200 g lehtikaalia
  • 400 g punakaalia
  • 2 omenaa
  • 100 g cheddarjuustoa