Fusilli avokadopeston ja pinjansiementen kera

Voiko vehnätön pasta olla näin hyvää? Risentan maissi-linssipasta on täysin vehnätön, mutta maistuu juuri siltä miltä pastan pitääkin. Kokeile vaikka tämän herkullisen avokadopeston ja pinjansiementen kera.

  • Aika: 20min
  • Määrä: 4

Tee näin:

1. Paahda pinjansiemenet nopeasti kuumalla, kuivalla pannulla. 

Laita tehosekoittimeen valkosipuli, kaksi avokadoa, basilika, puolet pinjansiemenistä, sitruunamehu ja oliiviöljy.

Sekoita karkeaksi pestoksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Keitä fusilli pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada keitinvesi pois. Sekoita joukkoon pesto.

3. Tarjoa kuutioidun avokadon ja loppujen pinjansiementen kanssa.

Ainesosat
  • n. 300g Risenta maissi-linssi-fusillia
  • 3 kpl avokadoa kuutioituna
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi
  • 100 g paahdettuja pinjansiemeniä
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 sitruunan mehu
  • suolaa ja pippuria