1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Päällystä uunipelti leivinpaperilla ja aseta sivuun. Mittaa kaurahiutaleet sekä kaikki siemenet isoon kulhoon ja sekoita.
2. Sulata kookosöljy juoksevaksi pienessä kattilassa matalalla lämmöllä. Kun öljy on sulaa, käännä lämpö pois ja sekoita joukkoon hunaja ja vanilja. Kaada kookosöljyseos kuivien aineiden joukkoon ja sekoita huolellisesti.
3. Levitä granola tasaiseksi levyksi uunipellille. Paista noin 20-25 minuuttia, kunnes granola on saanut kauniin kullanruskean värin. Tarkkaile kuitenkin, ettei granola pääse palaamaan. Granolaa kannattaa käännellä pari kertaa paiston aikana, jotta se saa tasaisen värin.
4. Tarjoile granola esimerkiksi jogurtin sekä tuoreiden hedelmien ja marjojen kera ja nauti! Granola säilyy tiiviissä lasipurkissa huoneenlämmössä kuukauden verran.