Ihanat kikhernepannukakut

Ravitsevista ja miedon makuisista kikhernejauhoista syntyy herkullisia ja täyttäviä pieniä pannukakkuja. Pannukakut ovat luontaisesti gluteenittomia ja herkullisia – täydellisiä vaikka viikonlopun aamiaiselle.

  • Määrä: 12 pientä pannukakkua

Tee näin:

1. Sekoita kuivat aineet sekä mausteet keskenään kulhossa.

2. Lisää banaani kasvimaidon ja vaaterasiirapin kanssa blenderiin ja sekoita tasaista.

3. Kaada kasvimaito-banaaniseos kuiviin aineksiin, ja sekoita hyvin. Jos taikina tuntuu liian paksulta, lisää kasvimaitoa vähän kerrallaan.

4. Paista pienet pannukakut esimerkiksi neitsytkookosöljyssä miedolla lämmöllä herkullisiksi. (Huom. Letut tummuvat helposti, joten lämpötila saa olla mieto – paistele lettuja kaikessa rauhassa.)

Ainesosat
  • 2 dl Risenta kikhernejauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • n, 0,5 tl suolaa
  • n. 0,5 tl kanelia
  • n. 0,5 tl kardemummaa
  • 1,75 – 2 dl kasvimaitoa
  • 1 kypsä banaani
  • 1 rkl vaahterasiirappia
  • öljyä paistamiseen
  • Tarjoiluun:
  • marjoja, hedelmiä, vaahterasiirappia ja kookoskermaa