Kesäinen pastasalaatti

Proteiinipitoinen linssi & maissipasta sopii loistavasti kaikenlaisiin salaatteihin. Tässä reseptissä pasta saa kaverikseen lehtikaalia, mehukasta nektariinia ja maissia sekä tomaatteja ja fetajuustoa. Helppoa ja maukasta!

Tee näin:

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Valmistele kasvikset sillä aikaa kun pasta kypsyy.

2. Revi lehtikaali pieneksi. Pilko nektariinit ja kirsikkatomaatit pienemmiksi. Kuutioi fetajuusto.

3. Kun pasta on kypsynyt, huuhtele se nopeasti kylmällä vedellä. Sekoita pasta lehtikaalin, nektariinin, maissin, tomaattien ja fetajuuston kanssa. Viimeistele salaatti paahdetuilla kurpitsansiemenillä, oliiviöljyllä ja balsamiviinietikalla. 

Ainesosat
  • 4 dl Risenta linssi & maissipastaa
  • 3 isoa lehteä lehtikaalia (tai muuta salaattia)
  • 2 nektariinia
  • 2 dl kypsennettyä maissia
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 100 g fetajuustoa
  • Tarjoiluun:
  • paahdettuja kurpitsansiemeniä
  • oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa