Kikhernepasta tomaattikastikkeen, fetajuuston ja oliivien kanssa

Helppo ja nopea pasta, joka maistuu koko perheelle!

  • Aika: 30min
  • Määrä: 4

Tee näin:

1. Yhdistä kaikki ainekset tomaattikastikkeeseen ja anna hautua kunnes maku on kohdallaan. Mausta suolalla, pippurilla ja lorauksella oliiviöljyä.
2. Keitä pasta suolatussa vedessä.
3. Valuta pasta ja sekoita joukkoon hieman oliiviöljyä.
4. Annostele pasta lautasille, lisää tomaattikastiketta, oliiveja ja murustele päälle fetajuustoa.
5. Viimeistele persiljalla ja kurpitsansiemenillä!

Ainesosat
  • 300g Risenta kikhernepastaa
  • 1 dl oliiveja
  • 200 g murustettua fetajuustoa
  • 1 rkl kuivattua oreganoa
  • Hienonnettua persiljaa
  • ½ dl Risenta kurpitsansiemeniä
  • Tomaattikastike
  • 500g kokonaisia säilyketomaatteja
  • 1 sipuli, hienonnettu
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettu
  • 1 rkl raakasokeria/hunajaa
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl kuivattua oreganoa
  • Suolaa ja vastajauhettua mustapippuria
  • Oliiviöljyä