Kvinoaburgerit ja bataatti-ranskalaiset

Nämä herkulliset kvinoapihvit tarjoillaan coleslaw-salaatin, hampurilaissämpylän, chili-tomaattikastikkeen ja bataattiranskalaisten kanssa. Varma hitti kasvissyöjän grilliin!

  • Määrä: 4

Tee näin:

BATAATTIRANSKALAISET:

1. Laita uuni lämpenemään 215°C:een.
2. Kuori bataatti ja leikkaa pitkiksi, sentin paksuisiksi tikuiksi. Laita tikut 3 litran muovipussiin.
3. Lisää maissitärkkelys pussiin ja sekoita hyvin.
4. Lisää oliiviöljy, suola ja pippuri pussiin ja sekoita uudestaan.
5. Kaada bataattiranskalaiset uunipellille. Paista uunissa noin 25-35 minuuttia.

COLESLAW-SALAATTI:

1. Sekoita majoneesi, jogurtti, dijon-sinappi, yrttisuola ja tabasco kulhossa.
2. Lisää kastikkeeseen suikaloidut vihannekset, purjosipuli, persilja ja sekoita.

Valmista kvinoapihvit pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.
Tarjoile hampurilaissämpylöiden, coleslaw-salaatin ja bataattiranskalaisten kanssa. 

Ainesosat
  • BATAATTIRANSKALAISET:
  • 800 g bataattia
  • 2 rkl maissitärkkelystä
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • Merisuolaa ja mustapippuria
  • COLESLAW-SALAATTI:
  • 1 punajuuri, noin 150 g suikaloituna
  • 1/3 punakaalikerä, noin 300 g suikaloituna
  • 5 cm purjosipulia, suikaloituna
  • 1 ruukku persiljaa
  • ¾ dl majoneesia
  • 2 rkl jogurttia
  • 1 tl dijon-sinappia
  • ½ tl yrttisuolaa
  • ¼ tl tabascoa
  • TARJOILUUN:
  • Hampurilaissämpylöitä
  • Chilikastiketta
  • Ketsuppia