Kylmäsavulohi-papupasta sahramikastikkeessa

Sahramilla värjätty kasvispasta sopii kylmäsavulohelle, jota maustaa valkoviini ja ranskankerma.

  • Aika: 30min
  • Määrä: 4 annosta

Tee näin:

1. Keitä papufettucine pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
2. Hienonna sipuli ja kuullota pehmeäksi sahramin kanssa miedolla lämmöllä.
3. Lisää viini ja haihduta, kunnes jäljellä on kolmasosa määrästä.
4. Lisää kerma ja ranskankerma ja haihduta uudelleen, kunnes kastikkeen koostumus on paksuuntunut sopivasti. Kastiketta voi myös suurustaa maizenajauhon avulla.
5. Mausta suolalla ja pippurilla.
6. Lisää keitetty pasta kastikkeen joukkoon ja viimeistele annokset kylmäsavulohella, tillillä ja sitruunalohkoilla.

Ainesosat
  • 1pkt papufettucinea
  • 2 salottisipulia
  • 2 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 g sahramia
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 rkl voita
  • maizenaa
  • 200 g viipaloitua kylmäsavulohta
  • suolaa ja pippuria
  • 1 ruukku tilliä
  • 1 sitruuna