Saammeko esitellä linssikakut!

Linssikakut – hyvä vaihtoehto snackseille tai täydellinen välipala sinulle, joka kaipaat luonnollisesti hyvää makua ja ravitsevuutta ilman lisäaineita. Laita päälle lempipäällysteesi tai syö sellaisenaan. Löydät ne samasta hyllystä riisi- ja maissikakkujen kanssa.

MITÄ LINSSIKAKUT OVAT?

Ne muistuttavat muodoltaan riisikakkuja, mutta pohjautuvat linssi-, maissi- ja perunajauhoihin, maissinjyviin ja herneproteiiniin. Rapeat kakut on maustettu suolalla ja luonnollisilla mausteilla. Lisäksi ne ovat hyvä proteiininlähde. 

AllaTre
Riskaka_m_jordnotssmor

MITEN LINSSIKAKUT VALMISTETAAN?

Linssi-, maissi- ja perunajauho, maissinjyvät ja herneproteiini sekoitetaan veteen. Sen jälkeen seos paahdetaan kovalla paineella 300 asteen lämmössä vohvelipannumaisella paahtimella ja muotoillaan pyöreiksi kakuiksi, jotka sitten maustetaan ja pakataan. 

LINSSIKAKUT OVAT GLUTEENITTOMIA

Koska linssikakut ovat gluteenittomia saavat ne Keliakialiiton merkinnän. Lisäksi niissä on nelinkertaisesti kuitua tavallisiin maissikakkuihin verrattuna. 

Riskaka_m_avokado