Maukkaat vegaani-tortillat kikhernerouheesta

Kikhernerouheesta syntyy helposti ja nopeasti todella maukas täyte tortilloille ja tacoille. Nämä tortillat tarjoillaan vegaanisen cashew-juuston kanssa, mikä tuo kivaa vaihtelua perinteisille tortilloille!

  • Määrä: 6

Tee näin:

1. Valmista ensin cashew-juusto, jotta se on valmiina tarjoilua varten. Laita cashew-juusto jääkaappiin tekeytymään muiden täytteiden valmistamisen ajaksi.

Cashew-juusto: 

Jos mahdollista, liota cashew-pähkinöitä runsaassa vedessä vähintään 4 tuntia, tai yön yli. Huuhdo ja valuta. Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita sileäksi kastikkeeksi. Aloita pienestä määrästä vettä ja lisää tarpeen mukaan, riippuen kuinka juoksevan koostumuksen haluat. Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä lasipurkissa.

2. Valmista kikhernerouhe pakkauksen ohjeen mukaan ja paista kuumaksi paistinpannulla.

3. Pilko salaatti, kurkku, tomaatit ja avokado pieniksi lohkoiksi.

4. Lämmitä tortillat ja täytä ne sitten kasviksilla ja kikhernerouheella. Viimeistele cashew-juustolla sekä limellä ja nauti heti!.

Ainesosat
  • 1 pkt Risenta Kikhernerouhetta
  • iso ruukku salaattia
  • ½ kurkku
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 1-2 avokadoa
  • 6 maissitortillaa
  • cashew-juustoa (ohje alla)
  • 2 limeä
  • Cashew-juusto
  • 2 dl cashew-pähkinöitä
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1-2 rkl ravintohiivahiutaleita
  • 1/2 tl suolaa
  • 1-2 dl vettä