Muffinssit mansikka-kuorrutteella

Nämä herkulliset gluteenittomat muffinsit kruunaavat kahvipöydän.

  • Aika: 45min
  • Määrä: 10-12 kpl

Tee näin:

1. Lämmitä uuni 175 asteeseen. 

2. Vatkaa sokeri ja munat vaahdoksi. Lisää voi ja kerma.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään, ja lisää ne taikinan joukkoon.

4. Kaada taikina muffinsivuokiin ja paista uunissa 25minuuttia.

5. Sekoita kuorrutteen ainekset tasaiseksi seokseksi. Anna valmiin kuorrutteen jäähtyä kylmässä noin 30minuuttia.

7. Koristele muffinsit kuorrutteella. Viimeistele koristelu mansikoilla.

Ainesosat
  • 4 munaa
  • 1 dl hunajaa
  • 150 g voisulaa
  • 2 dl vispikermaa
  • 2.5 dl Risenta mantelijauhoa
  • 1 dl Risenta riisijauhoa
  • 0.5 dl Risenta kookosjauhoa
  • 2 rkl Risenta psyliumkuitujauhetta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kardemummaa
  • Kuorrutus
  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • Koristeeksi
  • Mansikoita