Papufettuccine fetajuustolla ja munakoisolla

Herkullinen kasvispasta valmistuu alle puolessa tunnissa!

  • Aika: 30min
  • Määrä: 4 annosta

Tee näin:

1. Kuori ja viipaloi munakoiso ja aseta viipaleet leivinpaperille. Ripottele päälle suolaa ja anna munakoison "itkeä" noin 10 minuuttia.
2. Kuullota purjosipuli ja valkosipuli nopeasti oliiviöljyssä. Lisää tomaattimurska ja mausta suolalla. Keitä noin 5 minuuttia.
3. Kuivaa munakoisoviipaleet talouspaperilla ja lisää ne tomaattikastikkeeseen. Keitä kannen alla noin 10 minuuttia.
4. Keitä papufettuccine pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
5. Sekoita keitetty pasta kastikkeeseen. Viimeistele murustetulla fetajuustolla ja tuoreella oreganolla.

Ainesosat
  • 1 pkt Risenta papufettucinea
  • 2 munakoisoa (tai kesäkurpitsaa)
  • ½ purjosipuli, suikaloituna
  • 2 valkosipulinkynttä, viipaloituna
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 pkt chilillä maustettua tomaattimurskaa
  • 200 g fetajuustoa
  • 2 tl suolaa
  • oreganoa