Papufettuccine ja kermainen kanttarelli-pinaattikastike

Kermaisessa kasvispastassa maistuvat syksyn maut.

  • Aika: 30min
  • Määrä: 4 annosta

Tee näin:

1. Hienonna sipuli, valkosipuli ja kanttarellit. Kuullota kuumalla pannulla.
2. Lisää viini ja kerma ja keitä noin 5 minuuttia.
3. Lisää pinaatti kastikkeeseen.
4. Keitä papupasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
5. Tarjoa papupasta kastikkeen kanssa ja mausta suolalla ja pippurilla. 

Koristele annokset parmesaanilla, tuoreella pinaatilla ja kurpitsansiemenillä.
Ainesosat
  • 1 pkt Risenta papufettuccinea
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 5 dl/200 g viipaloituja kanttarelleja (tai muita sieniä)
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1,5 dl kermaa
  • 75 g tuoretta pinaattia
  • suolaa
  • pippuria
  • raastettua parmesaania
  • Risenta kurpitsansiemeniä