Papufettuccine ja paahdetut juurekset

Tämä kasvispasta saa lisämakua uunissa paahdetuista juureksista ja parmesaanijuustosta.

  • Aika: 45min
  • Määrä: 4 annosta

Tee näin:

1. Lämmitä uuni 225 °C:een (200 °C kiertoilma).
2. Kuori punasipuli ja juurekset ja leikkaa paloiksi. Sekoita punasipuli, juurekset ja kuoritut valkosipulinkynnet sitruunamehun, oliiviöljyn ja rosmariinioksien kanssa. Laita uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Paahda uunissa noin 30 minuuttia.
4. Keitä papufettuccine pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
5. Sekoita juurekset keitetyn pastan joukkoon. Viimeistele raastetulla sitruunan kuorella, tuoreella timjamilla ja parmesaanilastuilla.
Ainesosat
  • 1 pkt Risenta vihreää papufettuccinea
  • 1 kg juureksia (esim. palsternakka, porkkana, juuriselleri, punajuuri)
  • 2 punasipulia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • ½ ruukku rosmariinia
  • ½ sitruunan mehu
  • 2 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • Koristeluun: timjamia, raastettua sitruunan kuorta, parmesaanilastuja