Papufettuccine kermaisessa sitruuna-parmesaanikastikkeessa

Kermaisessa kasvispastassa maistuvat parmesaani ja sitruuna. Tarjoile tuoreen leivän kanssa!

  • Aika: 30min
  • Määrä: 4 annosta

Tee näin:

1. Keitä papufettucine pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. 
2. Kiehauta kerma pannulla ja anna hiljalleen porista 10 minuuttia niin, että kerma keittyy hieman kokoon.
3. Lisää raastettu parmesaani, ruokosokeri, sitruunamehu ja raastettu sitruunan kuori. Mausta suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla.
4. Sekoita pasta kermakastikkeeseen. 

Viimeistele annokset hienonnetulla persiljalla ja paahdetuilla kurpitsansiemenillä. 

Ainesosat
  • 1 pkt Risenta vihreää papufettucinea
  • 4 dl kuohukermaa
  • 50 g raastettua parmesaania
  • 1 sitruuna, mehu ja raastettu kuori
  • 1 tl ruokosokeria
  • Risenta kurpitsansiemeniä, paahdettuina
  • Hienonnettua persiljaa
  • Suolaa ja mustapippuria