Ravitseva kikhernepasta, tomaattia ja cashewkermaa

Tämä arjen pika-annos on suorastaan nerokas! Annos valmistuu hetkessä, on ravitseva ja täyttävä – täynnä kasvikunnan proteiineja, sekä herkullista makua!

  • Aika: 20min
  • Määrä: 4

Tee näin:

  1. Keitä ensin kikhernepasta pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Pastan kiehuessa valmista cashewkerma: Laita pähkinät ja vesi blenderiin ja sekoita kunnes kerma on tasaista ja ihanan paksua. Siirrä hetkeksi sivuun.

  3. Tee sitten tomaattikastike: Sekoita kaikki raaka-aineet kattilassa ja kiehauta. Anna porista miedolla lämmöllä n. 10 minuutin ajan.

  4. Kun pasta on valmista, kaada vesi pois. Siirrä sivuun.

  5. Ota lämmöt pois tomaattikastikkeelta ja sekoita cashewkerma siihen, mutta säästä hieman annosten viimeistelyyn.

  6. Tarkista kastikkeen maku, lisää suolaa tarvittaessa.

  7. Halkaise tomaatit ja hienonna korianteri ja tarjoa pasta-annoksen päällä.

Ainesosat
  • Cashewkerma:
  • 100 g cashewpähkinöitä
  • 1,5 dl vettä
  • Tomaattikastike:
  • 1 prk tomaattimurskaa (n. 500 g)
  • n. 4 rkl pieniä kapriksia
  • 0,5 tl kuivattua paprika
  • 0,5 tl kurkumaa
  • mustapippuria maun mukaan
  • suolaa tarvittaessa
  • 1 pkt Risentan kikherne fusilli-pastaa