Sitrus-marinoidut pavut

Sitrusmarinoidut pavut ovat mitä ihanin kesätarjottava esimerkiksi grilliruoan lisukkeena.

  • Aika: 15min
  • Määrä: 4

Tee näin:

Purista mehu sitruunasta ja limestä, raasta kummankin kuori pienellä terällä. 

Sekoita mehu ja kuoriraaste loppujen raaka-aineiden kanssa. 

Kaada kastike papujen päälle. Tarkista maku, ja lisää tarvittaessa suolaa ja valkopippuria. 

Lisää halusessasi papujen joukkoon kuutioitua kurkkua ja paprikaa. Koristele lopuksi tuoreella silputulla korianterilla.

Ainesosat
  • 2 dl Risenta kikherneitä, kypsennettynä
  • 1 dl Risenta isoja valkoisia papuja, kypsennettynä
  • Sitruunavinegretti:
  • 1 Sitruuna, mehu ja kuori
  • 1 Lime, mehu ja kuori
  • 1 rkl Dijonsinappia
  • 1 tl Hunajaa
  • 1 rkl Oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Valkopippuria
  • ½ dl Silputtua tuoretta korianteria