Spagettia yrtti-fetapestolla

Pesto valmistuu hetkessä itse tehtynäkin. Yhdessä proteiinirikkaan spagetin kanssa se muodostaa ihanan terveellisen ja herkullisen lounaan tai illallisen!

  • Määrä: 4

Tee näin:

  1. Lisää kattilaan reilusti vettä ja keitä Risenta maissi-linssispagetti pakkausen ohjeen mukaan.

  2. Valmista pesto: lisää kaikki raaka-aineet yhdessä blenderiin ja sekoita kunnes saat ihanan kermaista ja maukasta pestoa.

  3. Sekoita keitetty spagetti ja pesto keskenään. Koristele annokset puolitetuilla kirsikkatomaateilla. 

Ainesosat
  • Pesto:
  • 1 ruukku basilikaa
  • kourallinen babypinaattia
  • kourallinen korianteria
  • 2 kynttä valkosipulia
  • 0,5 dl Risentan auringonkukansiemeniä
  • 2 rkl Risentan vaaleita seesaminsiemeniä
  • 0,5 dl neitsytoliiviöljyä
  • 0,25 dl vettä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 100 g fetajuustoa
  • suolaa, mustapippuria
  • 1 pkt Risentan Maissi & Linssispagettia
  • päälle: korianteria, öljyä, minitomaatteja sekä Risentan mustia seesaminsiemeniä