Mantelijauho

  • Kuitua

    • Ravintokuituja10#f7e543
    • EMPTY90.ToString()#fdf8d0
  • Rasvaa

    • Rasvaa51#f7e543
    • EMPTY49.ToString()#fdf8d0
  • Proteiinia

    • Proteiinia22#f7e543
    • EMPTY78.ToString()#fdf8d0
  • Hiilihyd.

    • Hiilihyd.13#f7e543
    • EMPTY87.ToString()#fdf8d0

Mantelijauho valmistetaan kuorituista manteleista, jotka jauhetaan jauhoksi. Muiden pähkinöiden
tavoin mantelit sisältävät runsaasti energiaa korkean rasvapitoisuutensa vuoksi. Mantelijauho sisältää myös paljon proteiinia, mikä saa aikaan kylläisyyden tunteen. Samanaikaisesti sen hiilihydraattipitoisuus on suhteellisen alhainen.

Mantelijauho sopii loistavasti makeisiin leivonnaisiin kuten macaroneihin ja se on mantelimassan pääraaka-aine. Kokeile sen käyttöä myös leipään, kakkupohjiin, marenkeihin ja kekseihin. Mantelijauho sopii myös erittäin
hyvin leivitykseen.

Ainesosat:

Mantelijauho

Säilytys:

Säilytettävä kuivassa ja enintään huoneenlämmössä.

Ravintosisältö per 100 g
  • Energiaa 2600kJ/620kcal
  • Rasvaa51g
    • -josta tyydyttynyttä4g
  • Hiilihydraatteja13g
    • -josta sokereita6g
  • Ravintokuituja10g
  • Proteiinia 22g
  • Suolaa0,03g