Juuressiemennäkkileipäsekoitus

  • Kuitua

    • Ravintokuituja12#f7e543
    • EMPTY88.ToString()#fdf8d0
  • Rasvaa

    • Rasvaa24#f7e543
    • EMPTY76.ToString()#fdf8d0
  • Proteiinia

    • Proteiinia15#f7e543
    • EMPTY85.ToString()#fdf8d0
  • Hiilihyd.

    • Hiilihyd.36#f7e543
    • EMPTY64.ToString()#fdf8d0

Gluteeniton leivontasekoitus sisältää 50% siemeniä, 10% juureksia sekä maissi- ja tattarijauhoa. Sekoita pussin sisältö öljyn ja veden kanssa, kaulitse ja paista. Niin helppoa on itsetehdyn näkkileivän leipominen. Kuivatut juurespalat antavat näkkileivälle ihanan, makean ja herkullisen maun. Pussillisesta tulee kaksi pellillistä. 

Vinkkejä
  • 1. Käytä leivinpaperia, ei voipaperia, johon näkkileipä saattaa tarttua kiinni.
  • 2. Uunit paistavat eri lailla. Tarkkaile näkkileivän kypsyyttä aika ajoin, jottei se pääse palamaan.

Ainesosat:

Siemenet 50% (pellavansiemen, auringonkukansiemen, kurpitsansiemen), maissijauho, kuivatut juurekset 10% (punajuuri, porkkana, palsternakka), raakariisijauho, tattarijauho, suola, psylliumkuitu.

Allergeenit:

Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa.

Säilytys:

Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä.

Ravintosisältö per 100 g
  • Energiaa 1850/540
  • Rasvaa 24g
    • -josta tyydyttynyttä 3g
  • Hiilihydraatteja 36g
    • -josta sokereita 5g
  • Ravintokuitua 12g
  • Proteiinia 15g
  • Suolaa 2,0g