Lehtikaali-siemennäkkileipäsekoitus

  • Kuitua

    • Ravintokuituja11#f7e543
    • EMPTY89.ToString()#fdf8d0
  • Rasvaa

    • Rasvaa24#f7e543
    • EMPTY76.ToString()#fdf8d0
  • Proteiinia

    • Proteiinia15#f7e543
    • EMPTY85.ToString()#fdf8d0
  • Hiilihyd.

    • Hiilihyd.36#f7e543
    • EMPTY64.ToString()#fdf8d0

Lehtikaali-siemennäkkileipäsekoituksesta valmistat maistuvaa näkkileipää lisäämällä siihen ainoastaan vettä ja öljyä. Yhdestä pussista valmistat kaksi pellillistä näkkileipää. 

Gluteeniton leivontasekoitus sisältää 50% simeniä, maissijauhoa, raakariisijauhoa, tattarijauhoa ja sopivassa suhteessa kuivattua lehtikaalia, sipulia ja tomaattia. Lehtikaali on terveellinen ja trendikäs raaka-aine, joka antaa näkkileivälle maukkaan, uniikin maun. Jos pidät siemennäkkäristä ihastut varmasti myös lehtikaalinäkkileipään!

Vinkkejä
  • 1. Jaa taikina palasiksi vaikkapa piparkakkumuoteilla, ja saat helposti tehtyä eri muotoisia näkkileipiä
  • 3.Kaikki uunit eivät paista tasaisesti. Tarkista paistuuko näkkileipäsi tasaisesti ja tarvittaessa käännä peltiä paiston aikana.

Ainesosat:

Siemeniä 50% (pellavansiemen, auringonkukansiemen, kurpitsansiemen), maissijauho, raakariisijauho, tattarijauho, kuivattu lehtikaali 2%, suola, kuivattu sipuli, kuivattu tomaatti, psylliumkuitu.

Allergeenit:

Saattaa sisältää jäämiä soijapavuista.

Säilytys:

Säilytettävä kuivassa ja enintään huoneenlämmössä.

Ravintosisältö per 100 g
  • Energiaa 1850/440
  • Rasvaa 24g
    • -josta tyydyttynyttä 2,8g
  • Hiilihydraatteja 36g
    • -josta sokereita 1,5g
  • Ravintokuitua 11g
  • Proteiinia 15g
  • Suolaa 2,0g