Polenta

  • Kuitua

    • Ravintokuituja5#f7e543
    • EMPTY95.ToString()#fdf8d0
  • Rasvaa

    • Rasvaa1#f7e543
    • EMPTY99.ToString()#fdf8d0
  • Proteiinia

    • Proteiinia8#f7e543
    • EMPTY92.ToString()#fdf8d0
  • Hiilihyd.

    • Hiilihyd.73#f7e543
    • EMPTY27.ToString()#fdf8d0

Polenta on maissista karkeaksi jauhettu ryyni, joka on hieman makeaa, hyvin sulavaa ja puuroutuvaa. Kotimaassaan Italiassa sitä on syöty jo Rooman vallan aikana. Tänä päivänä polentaa käytetään monipuolisesti, niin aterian lisukkeena perunan, riisin tai pastan sijasta, kuin leivonnassa ja jälkiruokien valmistuksessa.

Ainesosat:

Polenta

Säilytys:

Säilytetään kuivassa ja huoneenlämmössä.

Ravintosisältö per 100 g
  • Energiaa 1460kJ/350kcal
  • Rasvaa1g
    • -josta tyydyttyneitä rasvoja<0,1g
  • Hiilihydraattia73 g
    • -josta sokereita1g
  • Kuitua5g
  • Proteiinia 8 g
  • Suolaa0,03g