Polenta

  • Kuitua

    • Ravintokuituja5#f7e543
    • EMPTY95.ToString()#fdf8d0
  • Rasvaa

    • Rasvaa1#f7e543
    • EMPTY99.ToString()#fdf8d0
  • Proteiinia

    • Proteiinia8#f7e543
    • EMPTY92.ToString()#fdf8d0
  • Hiilihyd.

    • Hiilihyd.73#f7e543
    • EMPTY27.ToString()#fdf8d0

Polenta on maissista karkeaksi jauhettu ryyni, joka on hieman makeaa, hyvin sulavaa ja puuroutuvaa. Kotimaassaan Italiassa sitä on syöty jo Rooman vallan aikana. Tänä päivänä polentaa käytetään monipuolisesti, niin aterian lisukkeena perunan, riisin tai pastan sijasta, kuin leivonnassa ja jälkiruokien valmistuksessa.

Ainesosat:

Polenta

Säilytys:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Ravintosisältö per 100 g
  • Energivärde 1460kJ/350kcal
  • Fett1g
    • -varav mättat fett<0,1g
  • Kolhydrater73 g
    • -varav sockerarter1g
  • Fiber5g
  • Protein 8 g
  • Salt0,03g