Vihreä pastasalaatti vuohenjuustolla

Kikhernepastasta saa helposti mahtavan ruokaisan pastasalaatin. Tämä versio syntyy nopeasti valmiista pestosta, päärynästä, avokadosta ja vuohenjuustosta!

  • Aika: 15min
  • Määrä: 2

Tee näin:

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kun pasta on kypsää, valuta se hyvin ja sekoita joukkoon pesto. Anna jäähtyä hetken aikaa.

2. Revi salaatti pieniksi paloiksi. Pilko päärynä ja avokado kuutioiksi. Leikkaa myös vuohenjuusto paksuiksi siivuiksi ja paista juustosiivuja kuumalla pannulla pari minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes pinta on ruskistunut kauniisti.

3. Kokoa salaatit annostelemalla kulhoihin vihersalaattia, pastaa, päärynää ja avokadoa. Viimeistele vuohenjuustolla, tuoreella basilikalla ja suolalla ja mustapippurilla.

Ainesosat
  • 2 dl kikhernepastaa
  • 2 rkl pestoa
  • iso nippu salaattia (esim. roomansalaattia tai baby-pinaattia)
  • 1 pieni päärynä
  • 1 pieni avokado
  • 100 g vuohenjuustoa
  • kourallinen tuoretta basilikaa
  • suolaa & mustapippuria