HEDELMÄINEN VIHERSALAATTI LINSSIKAKKU-KRUTONGEILLA

Täyttävyyttä tähän herkullisen helppoon vihreään salaattiin tuovat Risentan linssikakut, jotka nautitaan “krutonkeina” salaatin päällä. Rouskuvaa, ravitsevaa ja takuulla herkullista!

  • Aika: 15min
  • Määrä: 2

Tee näin:

Huuhtele raaka-aineet. 

Revi lehtikaali paloiksi kulhon pohjalle. Hiero kaaliin oliiviöljyä kunnes sen rakenne pehmenee (n. minuutin ajan). Lisää mukaan babypinaattia sekä hienonnettu parsakaali.

Murenna feta, viipaloi luumu ja viikuna. Sekoita mukaan salaattiin yhdessä pähkinöiden kanssa.

Juuri ennen tarjoilua murenna päälle linssikakut “krutongeiksi".

Ainesosat
  • n. 100 g lehtikaalia
  • neitsytoliiviöljyä
  • kaksi kourallista babypinaattia
  • kourallinen parsakaalin kukintoja
  • n. 50 g fetaa
  • 1 keltainen luumu
  • 1 tuore viikuna
  • kaksi kourallista cashewpähkinöitä
  • ripaus suolaa