LAATUSERTIFIKAATTI

Risenta on nyt sertifioitu FSSC 22000 -standardin mukaisesti!

FSSC 22000 on elintarvikkeiden turvallisuuden hallintajärjestelmän sertifiointistandardi, joka on antanut meille mahdollisuuden luoda nimenomaan meidän toimintaamme räätälöidyn laadunhallintajärjestelmän. Keskitymme kuitenkin myös jatkossa ennen kaikkea turvallisten ja hyvälaatuisten elintarvikkeiden toimittamiseen.

Suoritamme useita tarkastuksia varmistaaksemme tuotteidemme ensiluokkaisen laadun. Niistä huolimatta on kuitenkin mahdollista, että viallinen tuote pääsee lähtemään tehtaalta. Jos olet ostanut tällaisen tuotteen tai sinulla on kysyttävää tuotteistamme, ota meihin rohkeasti yhteyttä asiakaspalvelumme kautta.

Toimimme luonnon ja ympäristön parhaaksi

Toimimme luonnontuotteiden parissa, joten tulevaisuuden ja ympäristöasioiden ajattelu on meille välttämättömyys. Tavoitteemme onkin minimoida tuotantoprosessimme ympäristövaikutuksia. Vuoden 2016 aikana tavoitteenamme onkin saada ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Ympäristönäkökantojen kartoitusta ja parannustoimenpiteitä koskeva työ on hyvässä vauhdissa. Otamme myös mielellämme vastaan vinkkejä ja ideoita siitä, miten voimme työskennellä näiden asioiden parissa tulevaisuudessa.