1. Kaada chiansiementen päälle kiehuva vesi ja anna turvota noin 10 minuuttia.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään.
3. Murustele hiiva kulhoon ja sekoita kädenlämpöiseen veteen yhdessä öljyn ja hunajan kanssa.
4. Yhdistä nesteeseen kuivat ainekset ja turvotetut chiansiemenet. Vatkaa sähkövatkaimella noin 5 minuuttia.
5. Anna taikinan turvota noin 10 minuuttia.
6. Kaada taikina durrajauhotetulle pöydälle. Öljyä kädet. Jaa taikina kahteen osaan ja sitten molemmat osat kuuteen palaan.
7. Muotoile taikinasta sämpylöitä ja pyörittele ne siemenissä.
8. Laita leivinpaperoituun, reunalliseen vuokaan. Anna kohota noin 30 minuuttia.
9. Paista 190°C:ssa n. 20 minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.