1. Lämmitä uuni 200°C:een. Sekoita jauhot ja suola hyvin keskenään. Lisää vesi ja öljy muutamassa erässä koko ajan sekoittaen. Taikina saa olla hieman tahmeaa, mutta käsin muovailtavaa. Painele taikina voidellun piirakkavuoan (Ø 25cm) pohjalle ja reunoille ja esipaista 10 minuuttia.
2. Pilko kesäkurpitsa ja aurinkokuivatut tomaatit, hienonna pinaatti. Annostele täytteet esipaistetun piirakkapohjan päälle. Murustele pinnalle fetajuusto.
3. Riko kananmunat kulhoon ja vispaa joukkoon (kaura)maito. Mausta kuivatulla basilikalla, suolalla ja pippurilla. Kaada munamaito piirakan päälle. Paista piirakkaa noin 30–35 min., kunnes munamaito on jähmettynyt ja piirakka on saanut hieman väriä. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.