Kasvisateria-ainekset – sinulle, joka haluat syödä vihreämmin

Haluaisitko syödä enemmän kasvisruokaa, mutta koet sen vähän työlääksi? Lanseeraamme sarjan kasvisateria-aineksia, joiden avulla vihreämpi ruoanlaitto on superhelppoa ja jotka ovat erinomainen proteiininlähde. Sinun tarvitsee vain sekoittaa pakkauksen sisältö kuumaan veteen ja muotoilla taikinasta pihvejä tai pyöryköitä, jotka paistuvat helposti pannulla tai uunissa.

vegobullar

VEGAANISET ATERIA-AINEKSET

Kasvisateria-ainekset ovat vegaanisia sekoituksia, joista teet helposti kikhernepyöryköitä tai kvinoapihvejä. Sinun tarvitsee vain sekoittaa pakkauksen sisältö kuumaan veteen ja muotoilla taikinasta pihvejä tai pyöryköitä, jotka paistuvat helposti pannulla, uunissa tai grillissä. Koko sarja on luontaisesti gluteeniton, luomu ja 100%:sti ilmastokompensoitu.

Puff

Kasvipohjaiset proteiinilähteet

Kasvisateria-aineisten avulla valmistat helposti herkullisen kasvisaterian. Sekoita pakkauksen sisältö kuumaan veteen, muotoile taikinasta pihvejä tai pyöryköitä ja paista pannulla, uunissa tai grillissä. Helppoa, eikö vain? Tarjoile salaatin tai paahdettujen juuresten kanssa. Löydät kasvisateria-ainekset kaupan kuivatuotehyllystä. 

produktbild

Uutuudet

Kikhernepyörykät

Oman version falafelista saat täyttämällä pitaleipä kikhernepyöryköillä, jogurttikastikkeella ja salaatilla. Pakkauksesta tulee noin 16 pyörykkää. 

Kvinoapihvit

Muotoile taikinasta pihvejä ja paista ne pannulla tai grillissä. Tarjoile perinteisten hampurilaislisukkeiden kanssa. Pakkauksesta tulee noin 4-6 pihviä. 

Pähkinäiset kikhernepihvit 

Tarjoile pähkinäiset kikhernepihvit esimerkiksi raikkaan salaatin ja piparjuurimajoneesin kanssa. Pakkauksesta tulee noin 4-6 pihviä.