1. Pilko sipuli, valkosipuli ja inkivääri hienoksi. Kuori ja pilko myös bataatti pieniksi paloiksi. Kuumenna iso paistinpannu tai kattila ja lisää kookosöljy. Kuullota sipuleita ja inkivääriä kuumalla paistinpannulla muutaman minuutin ajan, kunnes ne pehmenevät. Huuhtele sillä välin linssit huolellisesti.
2. Lisää paistinpannulle bataatti, linssit sekä mausteet ja sekoita hyvin. Lisää kookosmaito ja vesi, kiehauta ja anna kypsyä keskilämmöllä noin 20 minuuttia, kunnes bataatti ja linssi ovat kypsyneet. Keitä tällä välin riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Kun linssipata on valmis, mausta se lopuksi suolalla ja mustapippurilla ja lisää pinaatti. Anna hautua pari minuuttia, jotta pinaatti hieman pehmenee. Tarjoile linssipata riisin, tuoreen korianterin ja limen kera.