1. Erota munanvalkuaiset ja anna niiden seistä huoneenlämmössä seuraavaan päivään.
2. Siivilöi mantelijauho, kaakaojauhe ja tomusokeri kulhoon ja sekoita ne keskenään
3 .Vatkaa erillisessä astiassa valkuaiset vaahdoksi ja ala lisätä sokeria joukkoon vähän kerrallaan.
4. Sekoita kuivat aineet valkuaisiin varovasti nostellen.
5. Kaada taikina pursotuspussiin ja pursota leivinpaperin päälle n. 2cm kokoisia pyöreitä kiekkoja.
6. Anna kuoren muodostua vähintään 15min.
7. Paista 140°C:ssa 20 minuuttia.
8. Ota macaronsit varovasti pelliltä, kun ne ovat hieman jäähtyneet. Sekoita voikreemiin haluamasi maku- ja väriaineet ja levitä joka toisen macaron-puolikkaan päälle. Yhdistä puolikkaat varovasti.