Lämmitä lettupannu matalalla lämmöllä. Lisää kookosrasva.
Sekoita kulhossa kikhernejauho, mausteet, leivinjauhe, vesi ja öljy sileäksi taikinaksi.
Paista pieniä pannukakkuja miedolla lämmöllä molemmin puolin.
Tarjoa lempilisukkeidesi kanssa.
Tämä superjuoma ei ole vain raikas, virkistävä ja terveellinen. Se on lisäksi täynnä Omega-3 -rasvoja ja runsaasti proteiinia, vitamiineja ja mineraaleja. Kiitos pienen chiasiemenen!
Ravitsevista ja miedon makuisista kikhernejauhoista syntyy herkullisia ja täyttäviä pieniä pannukakkuja. Pannukakut ovat luontaisesti gluteenittomia ja herkullisia – täydellisiä vaikka viikonlopun aamiaiselle.
Ihana kotitekoinen granola, jossa maistuu joulu.
Häikäisevän kaunis ja herkullinen jälkiruoka syntyy ruokakirjailija ja-bloggaaja Vaneljan ohjeella. Karamelli-chiavanukas on täynnä hyvää tekeviä luomusiemeniä ja mustikkapehmis syntyy täyteläisestä kookosmaidosta, mustikoista ja syreeninkukista.