bild1-left

PAPUPASTA ON TULLUT JÄÄDÄKSEEN

Sinulle, joka rakastat pastaa ja terveellistä ruokaa, olet kiinnostunut uusista tuotteista tai sairastat keliakiaa, on nyt olemassa sopiva pasta!

Papupastamme valmistetaan ainoastaan soijapavuista, minkä ansiosta niissä on myös kaikki papujen hyvät ominaisuudet. Papupasta sisältää runsaasti sekä proteiinia että kuituja, mutta vain hieman hiilihydraatteja. Pasta hyvin täyttävää ja antaa energiaa pitkään. Ja ihan kuten itse pavutkin, myös papupastamme sisältää paljon vitamiineja sekä mineraaleja, on täysin gluteeniton sekä luonnonmukaisesti tuotettu.

RUOTSISSA PALKITUT PAPUPASTAMME

Vuoden paras terveysruoka, kategoriassa proteiini – Må Bra-lehti
"Huomattavasti tavallista pastaa alhaisempi glykeeminen indeksi tekee Risentan papupastasta selvän voittajan! Se sisältää myös runsaasti proteiinia ja on gluteeniton. Odotettua maukkaampi, ja maistuu lapsillekin. Valmistettu soijapavuista. Hyvin kuitupitoinen ja täyttävä.”

Vuoden hittituote – Topphälsa-lehti
"Vihdoinkin runsaasti proteiinia sisältävä, terveellinen vaihtoehto tavalliselle pastalle – suoraan lähikaupastasi! Risenta lanseerasi uudet papupastansa sopivasti yhä useamman etsiessä vaihtoehtoja gluteenille tai vehnälle. Superhyvää ja terveellistä!”

bonpasta_rad2

VIHREÄ KEITTIÖ

Nyt voit helposti korvata tavallisen pastan papupastalla kaikissa resepteissäsi. Papupasta sisältää suurimman osan ravinteista, mitä aterialtasi tarvitset. Kiitos pastan korkean proteiini – ja kuitupitoisuuden, saat ravitsevan aterian myös ilman lihaa tarjoilemalla pastan esimerkiksi hyvän tomaattikastikkeen tai peston seurana.   

bild4-left

MITÄ ON PAPUPASTA?

Papupasta on pavuista valmistettua pastaa. Saat siitä kaikki soijapapujen hyödylliset ominaisuudet, mutta valmistat sen yhtä helposti kuin tavallisen pastan. Papupastassa on neljä kertaa vähemmän hiilihydraatteja tavalliseen pastaan verrattuna, mikä tekeekin siitä täydellistä ruokaa heille, jotka rakastavat pastaa mutta haluavat rajoittaa hiilihydraattien saantiaan. Papupasta on varsinaista superpastaa, sillä siinä on paljon proteiinia – neljä kertaa enemmän kuin tavallisessa pastassa! Kuituja papupastassa on yli kuusi kertaa enemmän tavalliseen pastaan verrattuna.

HELPPO VALMISTAA

Terveellisten aterioiden valmistus tulisi olla helppoa, yksinkertaista ja herkullista. Ja tätä se onkin! Muutama minuutti kiehuvassa vedessä, ja herkullinen ja terveellinen pasta-annos on valmiina tarjoiltavaksi.