Risenta AB
    • Svenska
    • Suomeksi
  • Tuotteet
  • Reseptit
  • Tietoa Risentasta

HELPPO VEGAANINEN & GLUTEENITON TÄYTEKAKKU

Tämä upea täytekakku syntyy helposti kevään ja kesän juhliin. Ja mikä parasta, se on vegaaninen ja gluteeniton ja sopii näin ollen useimpiin erikoisruokavalioihin.

Raikas pastasalaatti purkissa

Tämä täyttävä ja raikas purkkisalaatti on ihana eväs piknikille tai vaikka lounastunnille! Linssi- & Maissi-pasta tuo annokseen makua ja täyttävyyttä, ja ihana kastike kruunaa koko salaatin.

TEXAS SWEET POTATO CHILI

Tämä herkullisen mausteinen pata on ruokaisa, eikä jätä ketään kylmäksi! Tuhtia talviruokaa täynnä kasvispohjaista hyvää.

Energiapatukka siemenistä ja aprikoosista

Luonnollista energiaa salitreenin tai pitkän lenkin jälkeen!

Proteiinismoothie

Raikas ja täyttävä smoothie antaa potkua päivään!

Papufettuccine ja kermainen kanttarelli-pinaattikastike

Kermaisessa kasvispastassa maistuvat syksyn maut.

Pizzataikina

1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon (37°C).2. Sekoita psylliumkuitujauhe joukkoon ja anna turvot

Punajuuret Västerbotten-juuston kanssa

1. Keitä punajuuret kypsiksi suolatussa vedessä, noin 45 minuuttia. Kuori heti.2. Lohko palasiksi ja

Gluteeniton toscakakku

Tässä Risentan reseptissä kahvipöydän klassikko, Toscakakku on päivitetty gluteenittomaksi. Mantelijauho tekee pohjasta ihanan mehevän, rapea kuorrutus kruunaa maun.

Kesän kaunein persikkakakku

Herkullinen ja näyttävä täytekakku syntyy persikoista ja Risentan gluteenittomista jauhoista – tämä kaunotar sopii kaikkiin kesän juhlapöytiin päätähdeksi tai gluteenittomaksi vaihtoehdoksi. Persikan voi sesongin mukaan vaihtaa myös vaikka kirsikoihin tai mansikoihin.

Pehmeä kaurapannari kesän marjoilla

Tämä pannari saa pehmeän makunsa ihanasta kaurajauhosta, eikä muita jauhoja seurakseen kaipaakaan! Kuorruta pannari kermavaahdolla ja tuoreilla marjoilla tai hedelmillä sesongin mukaan.

Herkullinen supersiemen-granola

Tämä rouskuvan rapea granola on todellinen ravinnepommi, kiitos lukuisten erilaisten siementen. Paahdetut kookoslastut tuovat kivan lisän granolaan, ja kun sen tarjoilee eksoottisten hedelmien ja tuoreiden marjojen kera, on miniloma tropiikkiin valmis! Tämän herkullisen reseptin on kehittänyt bloggaaja Tuulia Talvio.

Kvinoaa ja mausteisen pehmeää kikhernekastiketta

Tämä herkullinen, maukkaan mausteinen kikhernekastike on ihan parasta ruokaa pimeneviin iltoihin! Täyteläistä ja parhaimmillaan ravitsevan kvinoan ja paahdettujen kikherneiden seurana.

Tomaattinen kasvis-pastavuoka

Tämä helppo ja maukas pastavuoka on täynnä makua ja hyvää tekeviä ainesosia. Vaivattomuutta lisää se, ettei pastaa tarvitse keittää ennen uuniin laittamista, vaan vuokaan voi lisätä raa'an pastan suoraan pussista. Arkiruokien parhautta!

Falafelpyörykät

Falafelpyörykät sopivat hyvin leivän, bulgurin tai salaatin kanssa.

Paras Chiavanukas

Tämä ihanaakin ihanampi chiavanukas tehdään täyteläiseen kookosmaitoon. Annos saa luonnollista makeutta hedelmistä, mutta voit makeuttaa myös itse vanukkaan sekoittamalla joukkoon hunajaa tai vaahterasiirappia.

Chia-sämpylät

Nämä herkulliset, gluteenittomat sämpylät ovat meheviä, ravitsevia ja täynnä hyvää tekeviä siemeniä. Ne maistuvat ihanalta sellaisenaan keiton tai salaatin kaverina tai esimerkiksi avocadolla ja punasipulilla päällystettynä kevyenä lounaana.

Spagettia yrtti-fetapestolla

Pesto valmistuu hetkessä itse tehtynäkin. Yhdessä proteiinirikkaan spagetin kanssa se muodostaa ihanan terveellisen ja herkullisen lounaan tai illallisen!

Tulinen katkarapu-papupasta

Tämä aasialaisvaikutteinen papupasta saa voimansa sambal oelek -chilitahnasta.

BBQ maissit kurpitsansiemen rouheella

Tässä herkullisessa reseptissä suolaiset ja mausteiset maut yhdistyvät maissin makeuden kanssa suloiseksi harmoniaksi.

Kookos-suklaa cookies

Ihanat kookospikkuleivät ovat superhelppoja ja niin herkullisia, että reseptin tuplaaminen ei ole ollenkaan huono ajatus. Ohjeesta tulee n. 10 kpl pehmeitä, paksuhkoja pikkuleipiä.

Chia-banaaniletut

1. Muussaa banaanit haarukalla.2. Vatkaa joukkoon kananmunat, chiansiemenet ja suola. Anna seistä no

Gluteeniton kasvispiirakka

Suolainen piirakka on klassikkoherkku ja tämä gluteeniton versio syntyy helposti tattari- ja riisijauhoista. Kesäkurpitsa, pinaatti, aurinkokuivatut tomaatit ja fetajuusto ovat herkullinen yhdistelmä ja piirakka maistuukin niin lämpimänä kuin kylmänä.

Omena & kardemumma-granola

Ihana kotitekoinen granola, jossa maistuu joulu.

Skonssit durrajauhosta

Valmista maistuvat skonssit käden käänteessä. Tällä reseptillä onnistut varmasti.

Sitruunainen mantelitorttu

Tämä raikas ja täyteläinen gluteeniton sitruunakakku saa hauskan twistin unikonsiemenistä.

Maapähkinävoi-chiavanukas

Tämä ihana chiavanukas saa pehmeyttä mantelimaidosta ja makua maapähkinävoista. Tee vanukas valmiisiin annosmaljoihin tai -laseihin ja koristele kauden marjoilla tai hedelmillä. Maapähkinävoin seuraksi sopii erinomaisesti myös banaani.

Durranäkkäri ja valkopapu-punajuuritahna

Tiesitkö, että helppo, gluteeniton näkkäri syntyy vain muutamasta raaka-aineesta? Helpoimmillaan voit sekoittaa durrajauhoon vain vettä ja suolaa, mutta sen voi myös maustaa suosikkimausteillaan. Tässä ohjeessa makua antamaan lisättiin maukasta juustokuminaa. Durranäkkäri on miedon makuinen leipä, joka on parhaimmillaan ihanan levitteen, esimerkiksi tämän herkullisen valkopapu-punajuurilevitteen kanssa!

Pannukakut kikhernejauhoista

Lämmitä lettupannu matalalla lämmöllä. Lisää kookosrasva. Sekoita kulhossa kikhernejauho, maust

Risentan Ihanin Maustekakku

Joulunajan ihanin maustekakku on taatelien, kookoksen ja joulumausteiden sointuisa liitto. Se on täysin gluteeniton, eikä sisällä valkoista sokeria. Käytä kakussa voin sijasta kookosrasvaa, jos haluat siitä täysin vegaanin ja/tai maidottoman. Ihanaa kuuman glögin kanssa tai joulunajan kahvipöydässä.

Gluteeniton tomaattipiirakka

1. Vuoraa 24cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja voitele vuoka hyvin öljyllä.2. Ripottele juus

Herkullinen risottopohja

Risotto on loistava lisäke esimerkiksi liha- tai kalaruoille. Voit helposti muokata risottoa mieleiseksesi esimerkiksi lisäämällä risottoon kasviksia, juureksia tai yrttejä.

Kaura-karpalosämpylät

Leivo aamiaispöytään tuoreita kaurasämpylöitä.

Thaimaalaiset valkopapupyörykät

Miltä kuulostaisi kulhollinen thaimaalaisia Risentan valkopavuista valmistettuja valkopapupyöryköitä riisinuudeleilla maapähkinäkastikeessa? Sekaan vielä runsaasta tuoreita yrttejä. Keitä valkopapuja kerralla isompi satsi ja pakasta ylimääräiset. Valkopavut soveltuvat hyvin myös tahnoihin, dippeihin tai sellaisenaan kastikkeisiin. Tämän herkullisen reseptin on kehittänyt Liemessä-blogin Jenni Häyrinen.

Chia Fresca

Tämä superjuoma ei ole vain raikas, virkistävä ja terveellinen. Se on lisäksi täynnä Omega-3 -rasvoja ja runsaasti proteiinia, vitamiineja ja mineraaleja. Kiitos pienen chiasiemenen!

Helpot vehnättömät herkkuvohvelit

Näiden vohveleiden taikina valmistuu näppärästi tehosekoittimessa. Ravitsevat ja täysin vehnättömät vohvelit saavat makeutensa banaanista ja hunajasta, joten ne sopivat hyvin niin aamupalaksi kuin jälkiruoaksikin!

Maissivelli

Maissivelli on lempeä pienille, herkille vatsoille.

KAHDEN RAAKA-AINEEN CREPESIT

Kikhernejauhoista tehtävät superhelpot räiskäleet syntyvät vain kahdesta raaka-aineesta. Lisämakua crepeseihin voi tuoda kaakaojauheella ja luontaisella makeuttajalla. Makeuttamattomana crepesit toimivat hienosti myös suolaisilla täytteillä!

Valloittava gluteeniton omenapiirakka

Sesongin herkullisimman ja mehevimmän omenapiirakan salaisuus on Risentan mantelijauho, joka tuo piirakkaan ihanaa mehevyyttä ja täydentää maullaan hapokkaita omenoita. Tämä piirakka vie kielen mennessään ja mikä parasta, se on täysin gluteeniton!

Pinaattimunakas chiansiemenillä

Nopeasti valmistuva pinaattimunakas maistuu niin aamiaisella kuin iltaruokana.

Teff-skonssi

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.2. Sekoita kaikki kuivat aineet. Sekoita voi ja piimä kuiviin aineksi

VEGAANINEN JUUSTOKAKKU

Juustokakku vegaanisena? Kyllä vain! Pehmeää, kermaisen juustoista ja ihanaa.

Hummus

Kikhernehummus on hyvä vaihtoehto levitteeksi leivän päälle.

Suklaa-chia-jäätelöpuikot kirsikoilla

Suklaata, kirsikkaa ja vaniljaa - onko mitään ihanampaa lämpimänä kesäpäivänä. Näillä Vaneljan luomilla gluteenittomilla ja vegaanisilla jäätelöpuikoilla herkuttelet hyvällä omallatunnolla, ovathan ne täynnä hyvää tekeviä siemeniä ja luonnon omia herkkuja!

Gluteeniton kakkupohja

Risentan erikoisjauhoista valmistuu maukas, gluteeniton kakkupohja. Gluteeniton kakku on kätevä esimerkiksi kesän monissa juhlissa, jolloin ei tarvitse erikseen huomioida kaikkia erikoisruokavalioita.

Kylmäsavulohi-papupasta sahramikastikkeessa

Sahramilla värjätty kasvispasta sopii kylmäsavulohelle, jota maustaa valkoviini ja ranskankerma.

Lohkoperunat ja paprikahummus

Lohkoperunat1. Pese perunat kuorineen, kuivaa ja lohko kulhoon. 2. Sekoita perunoihin öljy ja mauste

Bataatti-siemenpizza, tuorepestoa, fetaa ja tomaatteja

Siemennäkkileipäseoksesta syntyy veikeä ja maukas pizzapohja, jonka voi päällystää esimerkiksi kesäisellä tuorepestolla, fetalla ja paahdetuilla kirsikkatomaateilla. Tämän ihanan reseptin on laatinut Wellberriesin Tuulia Järvinen.

Glögi-raakakakku

Tämä ihana Glögikakku on talven juhlapöydän kuningatar. Mantelijauhon, taatelien ja piparkakkumausteen yhdistelmä hurmaa pohjassa ja täytteen glögi ja kardemumma tuovat tuulahduksen joulun tunnelmaa! Kiillettä lukuunottamatta kakku on raakakakku. Jos haluat kakusta täysin vegaanisen, korvaa kiilteen liivate agar-agarilla tai jätä kiille kokonaan pois.

Puolukka-tuorepuuro

1. Sekoita ainekset ja anna puuron tekeytyä kylmässä vähintään 6 tuntia, mieluiten yön yli. 2. Anno

Porkkanakakku

1. Sekoita sulatettu kookosöljy, kookosmaito, siirappi/hunaja ja sitruunamehu chiajauhojen joukkoon

Chiavanukas

Aloita aamusi raikkaalla chiavanukkaalla.

Macaron-leivokset

Trendikkäät ja suloiset macaron-leivokset ovat leipurin taidonnäyte. Punnitse raaka-aineet huolella ja käytä puhtaita välineitä, niin onnistut!

Gluteeniton siemennäkkäri

Rouskuva gluteeniton siemennäkkäri maistuu herkulliselta glögin kanssa.

HEDELMÄINEN VIHERSALAATTI LINSSIKAKKU-KRUTONGEILLA

Täyttävyyttä tähän herkullisen helppoon vihreään salaattiin tuovat Risentan linssikakut, jotka nautitaan “krutonkeina” salaatin päällä. Rouskuvaa, ravitsevaa ja takuulla herkullista!

Mustikka-banaanikakku

Helppo, herkullinen ja täysin gluteeniton kakku sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Mantelikorput

Rapeat ja herkulliset mantelikorput valmistuvat reilussa tunnissa.

Karamelli-Chiavanukas ja Mustikka-Syreenipehmis

Häikäisevän kaunis ja herkullinen jälkiruoka syntyy ruokakirjailija ja-bloggaaja Vaneljan ohjeella. Karamelli-chiavanukas on täynnä hyvää tekeviä luomusiemeniä ja mustikkapehmis syntyy täyteläisestä kookosmaidosta, mustikoista ja syreeninkukista.

Syntisen hyvä suklaakakku

Juhlapöydän kruunaa mehevä ja herkullinen suklaakakku. Gluteenittomana tietenkin!

Falafelpihvit

Perinteiset kikhernepihvit uudella tavalla!

Pizza kikhernejauhosta

Kikhernejauhoista syntyy helposti maittava pitsapohja, joka on luontaisesti gluteeniton sekä viljaton. Lisää pitsaan omat lempitäytteesi ja herkutteluhetki on taattu!

Fusilli avokadopeston ja pinjansiementen kera

Voiko vehnätön pasta olla näin hyvää? Risentan maissi-linssipasta on täysin vehnätön, mutta maistuu juuri siltä miltä pastan pitääkin. Kokeile vaikka tämän herkullisen avokadopeston ja pinjansiementen kera.

Ravitseva kikhernepasta, tomaattia ja cashewkermaa

Tämä arjen pika-annos on suorastaan nerokas! Annos valmistuu hetkessä, on ravitseva ja täyttävä – täynnä kasvikunnan proteiineja, sekä herkullista makua!

Gluteenittomat Runebergin tortut

Helmikuun alussa juhlitaan kansallisrunoilijaamme J.L. Runebergia Runebergin tortuilla. Runebergin tortut voi tehdä joko silikoniseen tai teflon-muffinssivuokaan, mutta myös paperisiin muffinssivuokiin. Perinteisissä Runebergin tortuissa käytetään kostutukseen arrakkipunssia tai rommia, mutta alkoholin voi halutessaan korvata myös sitruunavedellä. Nämä gluteenittomat tortut eivät jää maussa toiseksi perinteisille Runebergin tortuille, päin vastoin!

Tuorepuuro myslistä mangosmoothien kera

Tämä ihanan paksu ja kermainen puuro aloittaa päiväsi raikkaan täyttävästi! Maukas puuro saa makeutta ja rakennetta valitsemastasi myslistä ja raikas smoothie kruunaa kokonaisuuden. Valmista puuro valmiiksi jääkaappiin illalla, ja sekoita smoothie seuraksi herättyäsi. Mikä ihana aamiainen!

Gluteenittomat laskiaispullat

Ihanan herkulliset laskiaispullat ovat täysin gluteenittomia. Täytteenä niissä on itsetehty mantelimassa, joka on tosi helppo valmistaa.

Kardemummakorput

1. Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa.2. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja sekoita joukkoon kanan

Blinit

Hyvä perusohje perinteisille blineille!

Ihastuttava kerrosjälkkäri nice creamista ja myslistä

Tämä ihana kerrosjälkkäri syntyy käden käänteessä – ainoastaan banaanien jäätymisen odottelu vaatii hieman malttia. Mutta sen jälkeen ihana jälkkäri on edessäsi hetkessä! Banaanista sekoitettua “jäätelöä”, vadelmia ja rouskuvaa mysliä tai granolaa.

Gluteeniton manteli-blondie

Kevät ja kesä ovat juhlien aikaa! Leivo juhlapöytään ihana, gluteeniton manteli-blondie, joka kestää noutopöydässä hyvin ja maistuu kaikille. Pellillisestä riittää isommallekin juhlaväelle ja koristelussa voi käyttää strösseliä tai sesongin marjoja.

Aamiaissämpylät durrasta

Nämä herkulliset aamiaissämpylät valmistat helposti. Taikina saa olla todella löysää. Käytä hieman öljyä käsissäsi, kun pyörittelet sämpylöitä ja laita reunalliseen vuokaan, jotta sämpylät saavat hieman tukea.

Mustikkakakku

Tämän kesäisen reseptin on kehittänyt Liemessä-blogin Jenni Häyrinen.

Lämmittävä linssi-bataattimuhennos

Vihreistä linsseistä, bataatista ja pinaatista syntyy helposti ihanan mausteinen pata, joka lämmittää viileinä iltoina ja ravitsee varmasti!

Papufettuccine kermaisessa sitruuna-parmesaanikastikkeessa

Kermaisessa kasvispastassa maistuvat parmesaani ja sitruuna. Tarjoile tuoreen leivän kanssa!

Riisivelli

Lempeä riisivelli rauhoittaa herkän pikku-vatsan.

Papufettuccine ja paahdetut juurekset

Tämä kasvispasta saa lisämakua uunissa paahdetuista juureksista ja parmesaanijuustosta.

Punaherukka Crumble

Tämä ihanan kirpeä murupiirakkainen herkku saa makeutta tuoreista aprikooseista sekä hunajasta ja maistuu varmasti kaikille punaherukoiden ystäville! Herkullinen taikina valmistuu manteli- ja kookosjauhoista, joten tämä herkku on gluteeniton!

Lämpimän mausteinen belugalinssipata

Maukkaat belugalinssit maistuvat sellaisenaan, mutta ne sopivat mainiosti myös linssipataan kasvisten ja lämpöisten mausteiden kanssa. Tämä pata on todella helppo valmistaa ja koko ateria valmistuu alle puolessa tunnissa!

Auringonkukan- siemen pesto

Varteenotettava haastaja tavalliselle pestolle!

Gluteenittomat marjamuffinsit

Nämä maukkaat marjamuffinssit maistuvat vaikka jo aamupalalla, sillä ne on tehty ravitsevista ja hyvää tekevistä aineksista. Muffinsseista saa helposti myös vegaanisia ja ne sopivatkin monenlaiselle herkuttelijalle! Tämän ihanan reseptin on kehittänyt bloggaaja Tuulia Talvio.

Vitamiinipommi

Aloita aamusi raikkaalla tuorepuristetulla mehulla!

Pinaatti-fetapiiras kaurajauhoista

Tämä ihanan juustoinen fetapiirakka sopii niin vierastarjottavaksi, juhlapöytään kuin arki-illan iltapalaksikin.

Linssipata

1. Kuori ja pilko perunat pieniksi paloiksi. 2. Hienonna sipuli ja kuullota pehmeäksi öljyssä.

Sitrus-marinoidut pavut

Sitrusmarinoidut pavut ovat mitä ihanin kesätarjottava esimerkiksi grilliruoan lisukkeena.

PIPARINELIÖT KERMAVAAHDOLLA JA KINUSKILLA

Nämä suloiset piparineliöt tuoksuvat joululta ja maistuvat taivaalliselta. Mausteiset leivonnaiset koristellaan kermavaahdolla ja kinuskilla ja mikä parasta, resepti on helppo muuntaa täysin vegaaniseksi. Piparineliöistä voi tehdä sydämiäkin esim. piparkakkumuotin avulla.

Ihana kurpitsarisotto

Pehmeä kurpitsa, tuore timjami sekä cashew-pähkinöistä valmistuva pähkinäparmesaani tekevät tästä risotosta herkullisen aterian, joka on helppo valmistaa!

Key Lime Pie -raakakakku

Tämä ihana raakakakku lainaa makumaailmansa Key Lime Pieltä ja on ihana raikas, mutta täyteläinen kokonaisuus. Suklainen mantelipohja yhdessä hunajan ja avokadon kanssa tasapainottaa kirpeyttä.

Sitruunainen fenkolirisotto

Tässä hurmaavassa risotossa maistuvat raikas sitruuna ja aromaattinen fenkoli. Vinkeillämme onnistut valmistamaan täydellisen risoton!

Mutakakku

Täysin gluteeniton mutakakku valmistuu helposti tällä ohjeella!

Tomaatti-linssikeitto

Tomaatti-linssikeitosta saat myös maukkaan linssimuhennoksen käyttämällä puolet vähemmän nestettä!

Gluteenittomat myslipatukat

Tekemällä mysli- ja välipalapatukat itse, voit helposti valita mukaan lempiraaka-aineesi ja säädellä sokerin määrää. Tällä ohjeella teet helposti gluteenittomat patukat, joista saat nopeasti hyvää energiaa!

Suolaiset muffinssit gluteenittomasti

Gluteenittomista jauhoista valmistuvat suolaiset muffinssit kätkevät sisäänsä runsaasti kasviksia ja ovat ihanan meheviä ja maukkaita. Nauti heti tai nappaa mukaan evääksi!

Gluteeniton puolukka-kookoskakku kinuskikuorrutteella

Tämä manteli- ja riisijauhoista leivottu kakku saa makeutensa kookossokerista ja ihanaa kirpsakkuutta puolukoista. Helposti valmistuva kinuskikuorrute viimeistelee kakun.

Belugalinssit kaalilla, omenalla ja cheddarilla,

Valmista herkullinen salaatti pääruoaksi tai lisäkkeeksi belungalinsseistä, lehtikaalista, punakaalissta, omenasta sekä cheddarjuustosta.

Kardemumma-tuorepuuro purkissa

Niin Risentan myslit kuin siemenpuurotkin taipuvat ihanaksi tuorepuuroksi, kun niiden antaa tekeytyä yön yli jääkaapissa. Tee puuro haluamaasi (kasvi)maitoon, mausta kardemummalla ja koristele kauden marjoilla. Tässä Vaneljan ohjeessa puuro on tehty kauniiseen lasipurkkiin ja tarjoillaan karhunvatukoiden, mustikoiden ja pähkinävoin kera.

Kikhernepasta tomaattikastikkeen, fetajuuston ja oliivien kanssa

Helppo ja nopea pasta, joka maistuu koko perheelle!

Maidoton joulupuuro

Ihanan pehmeä ja samettinen, maidoton versio klassisesta joulupuurosta. Älä unohda mantelia!

Maailman parhaat mantelipikkuleivät

Näiden suursuosion saaneiden mantelipikkuleipien resepti on vihdoin täällä! Nämä pikkuleivät ovat yksinkertaisuudessaan suussa sulavia ja niitä voi tuunata esimerkiksi raastamalla taikinan joukkoon sitruunankuorta tai lisäämällä taikinaan kanelia.

Vampyyrin suudelma

Tämä raikas ja herkullinen marjajuoma on omiaan esimerkiksi Halloween-juhlien alkumaljana. Se on näyttävä, helppo valmistaa ja maistuu niin lapsille kuin aikuisillekin.

Kesäinen pastasalaatti

Proteiinipitoinen linssi & maissipasta sopii loistavasti kaikenlaisiin salaatteihin. Tässä reseptissä pasta saa kaverikseen lehtikaalia, mehukasta nektariinia ja maissia sekä tomaatteja ja fetajuustoa. Helppoa ja maukasta!

Mausteinen siemennäkkäri

Mausteinen siemennäkkäri valmistuu helposti ja on täysin gluteeniton.

Suklaa-pähkinäkeksit

Koristele herkulliset ja rapeat cookiet valkosuklaalla ja pähkinöillä tai karpaloilla.

Vihreä pastasalaatti vuohenjuustolla

Kikhernepastasta saa helposti mahtavan ruokaisan pastasalaatin. Tämä versio syntyy nopeasti valmiista pestosta, päärynästä, avokadosta ja vuohenjuustosta!

Flatbread teff-jauhoista

Flatbreadin eli rieskan valmistamisen ei tarvitse olla hankalaa. Tällä reseptillä valmistat maukkaat flatbreadit, jotka ovat lisäksi gluteenittomia.

Lakupallot

Nämä ihanat lakupallot ovat parhaita makean– ja lakunnälkään! Musta väri syntyy seesaminsiemenistä, jotka tuovat lakupalloihin oman ihanan makuvivahteensa sekä runsaasti ravinteita.

Ihanat kikhernepannukakut

Ravitsevista ja miedon makuisista kikhernejauhoista syntyy herkullisia ja täyttäviä pieniä pannukakkuja. Pannukakut ovat luontaisesti gluteenittomia ja herkullisia – täydellisiä vaikka viikonlopun aamiaiselle.

Gluteenittomat piparkakut

Ihania piparkakkuja monen muotoisena: Sydämiä, ukkoja, hevosia, tähtiä!

Avokadohummus

1.Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan. 2. Kaada keitinvesi pois ja laita kaikki

Piparimokkapalat

Tässä joulunajan herkkureseptissä yhdistyy kaksi kestosuosikkia: piparit ja mokkapalat. Voiko olla mitään parempaa!

Kookos-sitruunamuffinit

Herkulliset sitruunamuffinit valmistuvat nopeasti ja helposti.

Syksyinen sieni-mustakaalipasta

Tämä syksyinen resepti on Satokausikalenterin kantarelleista ja mustakaalista kehittelemä. Herkullinen pasta on maustettu valkosipulilla, timjamilla ja salvialla. Papupasta tuo ruokaan lisää proteiinia ja kuituja. Voit hyvin valmistaa sieni-mustakaalipastan kantarellien sijaan esimerkiksi suppilovahveroista. Myös kasvatetut sienet, kuten herkkusienet sopivat. Mustakaalin voi vaihtaa samaan määrään lehtikaalia (paksu lehtiruoti kannattaa hienontaa erikseen ja laittaa pannulle jo samaan aikaan valkosipulin kanssa).

Tomaattinen uunipasta kikhernepastasta

Tämä uunipasta on todella helppo ja nopea valmistaa ja se valmistuu täysin kasvikunnan tuotteista! Maukkaasta tomaattikastikkeesta ja ravitsevasta kikhernepastasta syntyy helposti kaikille sopivaa arkiruokaa.

Gluteeniton omenapiirakka

1. Laita uuni lämpenemään 175°C:een.2. Sulata voi kattilassa ja anna kiehua hetki, kunnes se on hiem

Viikuna-inkivääripallot

Pienet, herkulliset ja houkuttelevat pallot itselle tai lahjaksi!

Ramen-keitto papuspagetilla

1. Valmista misokeitto pakkauksessa olevien ohjeiden mukaan.2. Lisää papuspagetti keiton joukkoon ja

Papufettuccine fetajuustolla ja munakoisolla

Herkullinen kasvispasta valmistuu alle puolessa tunnissa!

Muffinssit mansikka-kuorrutteella

Nämä herkulliset gluteenittomat muffinsit kruunaavat kahvipöydän.

Myskikurpitsakeitto

1. Kuori ja kuutioi myskikurpitsa.2. Kuullota öljyssä sipulin, valkosipulin, liotettujen papujen ja

  • Lehdistölle
  • TIEDOTTEET
  • Yhteystiedot & Kuluttajapalvelu
  • Yritystiedot

Risenta on osa Paulig-konsernia ja Suomen toimipiste sijaitsee Helsingin Vuosaaressa osoitteessa:
Satamakaari 20
PL 15, 00981 Helsinki

Risenta AB
Argongatan 2D
431 53 Mölndal
SVERIGE

Contact us:
www.risenta.fi/ota-yhteytta

GDPR Policy © Copyright 2021 Risenta
For a life full of flavor.
Risenta is a part of the Paulig Group
Paulig logo