Tämä pannari saa pehmeän makunsa ihanasta kaurajauhosta, eikä muita jauhoja seurakseen kaipaakaan! Kuorruta pannari kermavaahdolla ja tuoreilla marjoilla tai hedelmillä sesongin mukaan.
Suolainen piirakka on klassikkoherkku ja tämä gluteeniton versio syntyy helposti tattari- ja riisijauhoista. Kesäkurpitsa, pinaatti, aurinkokuivatut tomaatit ja fetajuusto ovat herkullinen yhdistelmä ja piirakka maistuukin niin lämpimänä kuin kylmänä.
Tämä ihana Glögikakku on talven juhlapöydän kuningatar. Mantelijauhon, taatelien ja piparkakkumausteen yhdistelmä hurmaa pohjassa ja täytteen glögi ja kardemumma tuovat tuulahduksen joulun tunnelmaa! Kiillettä lukuunottamatta kakku on raakakakku. Jos haluat kakusta täysin vegaanisen, korvaa kiilteen liivate agar-agarilla tai jätä kiille kokonaan pois.
1. Kuori ja kuutioi myskikurpitsa.2. Kuullota öljyssä sipulin, valkosipulin, liotettujen papujen ja