Terveellistä ja hyvää Ruokaa kaikille

Terveellisen ruoan on oltava luonnollista, maukasta ja energiapitoista. Jokaisella tulisi olla mahdollisuus valita laadukasta ruokaa, joka on terveellistä ja luonnostaan lisäaineetonta. Tuotevalikoimamme sisältää terveellisiä tuotteita jokaiselle aterialle. Olemme kiinnostuneita ruoasta, joten etsimme jatkuvasti uusia terveellisiä tuotteita ympäri maailman. Parhaat niistä tuomme mukanamme Pohjolaan. Keltaisiin pusseihin pakattujen klassikkotuotteiden lisäksi tuomme jatkuvasti markkinoille myös uutuuksia. Haluamme edistää ihmisten terveyttä, ja teemme sen sekä tuotevalikoimamme kautta että innostamalla yhä useampia syömään terveellisesti.

MATKA JATKUU

1940-luvulla alkaneet maailmanmatkat sekä Risentan terveellinen menestystarina jatkuvat. Tänä päivänä tuomme maahan tuotteita kaikkialta maailmasta. Asetamme tuotteillemme korkeat vaatimukset, ja olemme tarkkoja oman tuotantomme, toimittajiemme ja kumppaneidemme suhteen. Meillä on lisäksi BRC:n mukainen sertifiointi. Tuotteiden laatu on meille tärkeä asia ja haluamme tuoda maahan vain maailman parhaita tuotteita.

Haluamme jatkossakin edistää terveellisestä ruoasta ja elämästä kiinnostuneiden ihmisten terveyttä ja tarjota tuotteita, joista voimme olla ylpeitä. Haluamme kaikkien meidän ja tuotteidemme kanssa tekemisissä olevien kokevan, että keltaisten pussien takana on ihmisiä, jotka välittävät ja ajattelevat kaikkien terveyttä.

Helmikuusta 2015 lähtien Risenta on ollut osa suomalaista perheomisteista Paulig-konsernia. Risenta kuuluu konsernin Paulig Foods –divisioonaan. Lue lisää Paulig-konsernista täältä: www.pauliggroup.com
Yhteinen tavoitteemme on parhaiden makujen etsiminen, mutta samalla haluamme pitää huolta ympäristöstä. Syömällä vihreästi sinäkin autat – ja saat vatsasi täyteen maukasta, terveellistä kasvisruokaa. 

paulig group